Företaget

Om mig

Att fotografera och se resultatet är det bästa som finns, och jag brukar få beröm för mitt goda bemötande och för att jag är lätt att samarbeta med. När det gäller porträttfotografering är det viktigt att mina kunders personlighet får lysa igenom, och när jag fotograferar ute i naturen lägger jag särskild vikt vid färger och kompositioner. Jag vill att mina bilder ska skapas i fotoögonblicket, inte i Photoshop, och därför är alla mina bilder mycket lite redigerade.

Mitt fotointresse växte under tonåren, och har sedan dess utvecklats. Jag är mestadels självlärd, och med två säsonger som skolfotograf i ryggen har jag fått en extra bra teknisk kunskap samt rutin och effektivitet. 2008 startade jag eget företag. Varje fotografering är lika viktig för mig, och jag är alltid noggrann. Många äger en digitalkamera och kan fota sig själva, men det ska vara något speciellt med att gå till en fotograf och få fina och professionella bilder. Alla kan bli bra på bild, och min uppgift är att fotografera dig så att både du och jag är nöjd med bilderna. Tillsammans bestämmer vi hur bilderna ska se ut, och du som kund får gärna komma med önskemål. Det är viktigt att fotograferingen är avslappnad, rolig och bekväm, då blir det en bra känsla i bilderna!

COPYRIGHT

Alla bilder på denna hemsida är fotograferade av mig och skyddade av upphovsrätten. Fotografierna får INTE laddas ner, kopieras, scannas, lagras, skickas, användas, skrivas ut, ändras eller på något annat sätt reproduceras eller publiceras utan mitt medgivande.

VANLIGA FRÅGOR

Hur ska vi förbereda oss innan fotograferingen?
Kontakta mig gärna för frågor och önskemål innan fotograferingen. Fundera i god tid före tillfället ut klädsel och andra tillbehör. Var färdigombytt innan fotograferingstillfället så att vi kan koncentrera oss på att ta fina bilder. Tänk gärna igenom vilka sorts bilder ni vill ha. Vill ni ha traditionella porträtt eller något annorlunda?

Får vi välja bland de bilder du fotar?
Ja, jag skickar en länk till er e-postadress där ni kan gå in i ett webbgalleri och titta på alla bilder. Bilderna är lågupplösta och anpassade för visning. Där kan ni välja fritt hur många bilder och vilka storlekar ni vill ha, det går också att få alla bilder i både färg och svartvitt.

Varför fotar du inte i studio?
Min fotografiska stil passar i naturligt ljus och i naturliga miljöer. Jag älskar naturligt ljus och använder mycket sällan blixt. Det allra bästa är att fota utomhus i dagsljus, det blir fina, ljusa och naturliga bilder.

Var sker fotograferingen?
Fotograferingen sker var du önskar! Hemma hos er, utomhus på gården, i en park, på ett café, inne i kyrkan, mitt på stan eller var helst du önskar. Jag kan självklart också komma med tips på fina platser att fotografera sig på.

Vad händer om vi ska fota bröllopsbilder utomhus och det regnar?
Regn betyder inte dåliga bilder. Om det regnar anpassar vi fotograferingen efter det.  Ösregnar det hittar vi en plats inomhus, på en trappa, under ett tak eller någon annan plats. Regnar det lite blir det också fina bilder under ett paraply.

Varför ska vi anlita en fotograf när vi själva har en bra kamera?
Det är inte kameran som tar bilderna, det är fotografen. Självklart har en fotograf en bra kamera, men det är fotografen som har kunskaperna om ljusförhållanden, exponering och annan teknik, samt har erfarenhet av att fånga ögonblick på bild och få fram de bästa sidorna hos dem som fotograferas. Du får professionellt fotograferade, redigerade och framkallade bilder.

Jag ser fram emot att träffa er och få föreviga just era bästa minnen! Jag nås bäst på mail: info@sandrafotodesign.se

Läs mer information i prislistan under kategorin priser.